Mød
Martin Søgaard Nielsen

Martin Søgaard Nielsen

CFO

man@mannaz.com
+45 4517 6000

Erfaring og baggrund

Det er med stor glæde og stolthed at jeg er en del af Mannaz’ Direktion, hvor jeg har ansvar for økonomi og regnskab, HR, IT og vores digitale satsning.
Gennem hele min 20+ årige karriere som økonomidirektør/CFO har jeg haft ansvar indenfor disse områder, og er særligt stærk indenfor økonomistyring, controlling, rapportering, forretningsudvikling, strategi og budgetter.
Det er for mig vigtigt at vi bevarer et kommercielt og strategisk fokus med basis i en operationel og praktisk tilgang til problemløsning. Jeg sætter mennesket i centrum, og søger at få det bedste frem i mine kolleger, og har en åben og direkte ledelsesstil, desuden tror jeg på det personlige ansvar.
Mannaz skal gå foran som en bæredygtig virksomhed, hvilket både skal være på miljøområdet, som arbejdsplads, men også i form af profitabilitet.
Jeg er optaget af, at vi sammen kan gøre en forskel for alle vores interessenter, og at vi gør det ansvarligt og effektivt.

Kompetenceområder
  • Board Work/Services
  • Business Development
  • Financing
  • Management
  • Strategic Development
  • Vis alle 5
“Det store er ikke at være enten det ene eller det andet – men at være sig selv – og det formår hvert eneste menneske, hvis det vil. Søren Kierkegaard”
Martin Søgaard Nielsen
Viden om
Bliv inspireret af artikler om
Ledelse Deling af ledelse øger talentmassen og fører til bedre lederrekruttering

Vi giver vores ledertalenter for dårlige muligheder for at øve sig i ledelse.

Communication The Importance of Delivering Effective Feedback

Whether it’s a friend, a colleague or a spouse, the giving and receiving of feedback represents an important juncture in any of our relationships. In this article we explore what relationship counsellors might say about the importance of feedback and we offer a practical ‘how to’ guide.

Project Management Enhancing project maturity will aid the Energy Sector in its current green transition

Energy and water supply plays a significant role in Denmark’s green transition and security of supply. Therefore, the energy sector’s projects must succeed, meet time and budget constraints, and deliver the planned benefits. This requires a higher degree of project maturity than what currently characterises the sector, the report concludes.

The potential is people