×
Bæredygtighed

Sæt agendaen med udgangspunkt i FNs 17 verdensmål - og få en fordel.
Læs mere

 

Digital transformation

Ny teknologi kræver ny ledelse. Alle taler om Digital Transformation.
Klik her og gør noget ved det

 

Mannaz Digital

Virtuel, digital og blended læring.
Kontakt os og hør nærmere

Privat

Vi laver projekter for det private erhvervsliv i en lang række brancher.
Se vores cases

Offentlig

Vi leverer både i Stat, Regioner og Kommuner samt på alle velfærdsområderne.
Se vores cases

Kurser og uddannelse i hele verden Vi leverer i hele verden

Med kontorer i London, København, Malmö og Aarhus, samt et netværk af 300+ konsulenter, kan Mannaz levere i hele verden.
Læs mere

Se alle vores konsulenter

Mette Skøt CCO - Chief Commerciel Officer

+45 8188 1077
msk@mannaz.com

Rasmus Bay VP Consulting Nordic

+45 4022 2922
rba@mannaz.com

Line Thatt Jensen Senior Consultant

+45 5139 6178
ltj@mannaz.com

Thomas Peter Rønholt Client Director

+45 5139 6257
tpr@mannaz.com

Henrik Bjerregaard Nielsen Client Director

+45 5139 6259
hbn@mannaz.com

Berit Kristine Bøggild Client Director

+45 2295 0151
bkb@mannaz.com

Anette Forsner-Hansen Client Director

+45 2087 1199
afh@mannaz.com

Anne Friland Client Director

+45 4517 6274
afr@mannaz.com

Simone Toftegaard Digital Consultant

+45 5139 6170
sto@mannaz.com

Emil Lindeløv Vestergaard Chefkonsulent, cand.psych.

+45 5139 6033
elv@mannaz.com

Lars Nellemann Manager, Ph.d.

+45 5139 6043
lne@mannaz.com

Marianne Bruun Okholm Manager

+45 5139 6048
mok@mannaz.com

Morten Flørnæss Kerrn-Jespersen Client Director

+45 5139 6052
mfk@mannaz.com

Thomas Boas Olsen Senior Consultant

+45 5139 6055
tbo@mannaz.com

Dorte Spiegelhauer Client Director

+45 5139 6062
dsp@mannaz.com

Berit Urup Hankelbjerg Senior Consultant

+45 5139 6130
buh@mannaz.com

Lars Østerby Client Director

+45 5139 6221
los@mannaz.com

Bjarke Østergaard Client Director

+45 4166 8864
bos@mannaz.com

Martin Bo Nielsen Senior Consultant

+45 8192 5343
mni@mannaz.com

Linda Vestergaard Senior Consultant

+45 5139 6207
lve@mannaz.com

Thomas Overbeck Gredal Consultant

28180692
tog@mannaz.com

Nanna Gry Mahler Tolborg Senior Consultant

+45 6178 2404
nto@mannaz.com

Betina Holst Nørgaard Client Director

+45 3093 6170
bno@mannaz.com

Cecilia Fagerberg Wästfelt Country Manager

+46 735 22 29 82
cfw@mannaz.com

Joakim Eriksson Client Director

+46 735 286 071
jer@mannaz.com

Magnus Ramdén Senior Consultant

+46 735 01 63 21
mra@mannaz.com

Anna Rosdahl Senior Consultant

+46 708 23 84 41
aro@mannaz.com

Gertrud Elisabet Bohlin Senior Consultant

+46 705 66 95 26
geb@mannaz.com

Stuart Turnbull Country Manager

+44 7789 546 100
stu@mannaz.com

Nathan Hobbs Director, Client Solutions

+44 796 288 1445
nho@mannaz.com

Paul Frederick Blackhurst Client Director

+44 759 527 5952
pbl@mannaz.com

Stuart Schofield Client Director

+44 7990 036110
ssc@mannaz.com

Christine Dandy Client Director

+44 783 402 2486
cda@mannaz.com

×
København

Dr. Neergaards Vej 5A
2970 Hørsholm
Denmark

+45 4517 6000
info@mannaz.com

Aarhus

Olof Palmes Allé 20
8200 Aarhus
Danmark

+45 4517 6000
info@mannaz.com

London

3 Queen Square, Bloomsbury
London, WC1N 3AR
United Kingdom

+44 (0)203 119 1240
info@mannaz.com

Malmö

Stora Varvsgatan 6A
211 19 Malmö
Sweden

+46 4012 7218
info@mannaz.com

Ønsker du personlig rådgivning?

Hvis du har spørgsmål om dit valg af kursus eller uddannelse, så kontakt os.

Alle vores kurser kan også komme ud til jer. Læs mere

Kontakt: René Fabricius Weichel

+45 4517 6140
rfw@mannaz.com

Er du tilmeldt et kursus?

Hvis du er kommet i tvivl om det praktiske vedr. dit kursus, så er vi klar til at hjælpe dig.

Se alle kontaktpersoner

Kontakt: Gitte Madsen

+45 4517 6226
gma@mannaz.com

Vil du høre mere om vores konsulentydelser? Se liste over alle konsulenter
Mette Skøt

CCO - Chief Commerciel Officer +45 8188 1077
msk@mannaz.com

Rasmus Bay

VP Consulting Nordic +45 4022 2922
rba@mannaz.com

Line Thatt Jensen

Senior Consultant +45 5139 6178
ltj@mannaz.com

Thomas Peter Rønholt

Client Director +45 5139 6257
tpr@mannaz.com

Henrik Bjerregaard Nielsen

Client Director +45 5139 6259
hbn@mannaz.com

Berit Kristine Bøggild

Client Director +45 2295 0151
bkb@mannaz.com

Anette Forsner-Hansen

Client Director +45 2087 1199
afh@mannaz.com

Anne Friland

Client Director +45 4517 6274
afr@mannaz.com

Simone Toftegaard

Digital Consultant +45 5139 6170
sto@mannaz.com

Emil Lindeløv Vestergaard

Chefkonsulent, cand.psych. +45 5139 6033
elv@mannaz.com

Lars Nellemann

Manager, Ph.d. +45 5139 6043
lne@mannaz.com

Marianne Bruun Okholm

Manager +45 5139 6048
mok@mannaz.com

Morten Flørnæss Kerrn-Jespersen

Client Director +45 5139 6052
mfk@mannaz.com

Thomas Boas Olsen

Senior Consultant +45 5139 6055
tbo@mannaz.com

Dorte Spiegelhauer

Client Director +45 5139 6062
dsp@mannaz.com

Berit Urup Hankelbjerg

Senior Consultant +45 5139 6130
buh@mannaz.com

Lars Østerby

Client Director +45 5139 6221
los@mannaz.com

Bjarke Østergaard

Client Director +45 4166 8864
bos@mannaz.com

Martin Bo Nielsen

Senior Consultant +45 8192 5343
mni@mannaz.com

Linda Vestergaard

Senior Consultant +45 5139 6207
lve@mannaz.com

Thomas Overbeck Gredal

Consultant 28180692
tog@mannaz.com

Nanna Gry Mahler Tolborg

Senior Consultant +45 6178 2404
nto@mannaz.com

Betina Holst Nørgaard

Client Director +45 3093 6170
bno@mannaz.com

Cecilia Fagerberg Wästfelt

Country Manager +46 735 22 29 82
cfw@mannaz.com

Joakim Eriksson

Client Director +46 735 286 071
jer@mannaz.com

Magnus Ramdén

Senior Consultant +46 735 01 63 21
mra@mannaz.com

Anna Rosdahl

Senior Consultant +46 708 23 84 41
aro@mannaz.com

Gertrud Elisabet Bohlin

Senior Consultant +46 705 66 95 26
geb@mannaz.com

Stuart Turnbull

Country Manager +44 7789 546 100
stu@mannaz.com

Nathan Hobbs

Director, Client Solutions +44 796 288 1445
nho@mannaz.com

Paul Frederick Blackhurst

Client Director +44 759 527 5952
pbl@mannaz.com

Stuart Schofield

Client Director +44 7990 036110
ssc@mannaz.com

Christine Dandy

Client Director +44 783 402 2486
cda@mannaz.com

DPO–uddannelse: Bliv Data Protection Officer

Bliv klar til rollen som Data Protection Officer, og få redskaber til at implementere databeskyttelsesloven

Del siden Print

Databeskyttelsesforordningen i EU

Databeskyttelsesforordningen trådte i kraft den 25. maj 2018, og derfor blev Persondataloven erstattet af Databeskyttelsesloven i Danmark. Det har blandt andet betydet, at alle offentlige myndigheder samt en række private virksomheder er blevet underlagt et lovkrav om udpegelse eller ansættelse af en Data Protection Officer (DPO) eller en Databeskyttelsesrådgiver, eftersom kravene til behandlingen af personoplysninger er blevet skærpet.

DPO-uddannelsen sikrer, at du får den nødvendige indsigt i og viden om persondataforordningen, herunder hvordan forordningen kan blive implementeret i praksis, så du bedst håndterer rollen som Data Protection Officer (DPO).

 

DPO–uddannelse: Bliv Data Protection Officer

Bliv klar til rollen som Data Protection Officer, og få redskaber til at implementere databeskyttelsesloven

Del siden Print
3 dages kursus
1 modul,
1 kursussteder
Nyhed 14.500 kr ekskl. moms
Vælg dato og lokation
14. apr - 16. apr 2021 Tivoli Hotel, København V
13. okt - 15. okt 2021 Tivoli Hotel, København V
Kurset kan holdes hos jer – læs mere

Udbytte

  • Overblik over databeskyttelsesforordningen (GDPR)
  • Overblik over forskellige krav til behandling af personoplysninger
  • Håndgribelig handlingsplan for hvordan du og din organisation kan gribe opgaven an
  • Redskaber samt skabeloner til håndtering af opgaven
  • Relevant viden om de specifikke krav til en DPO – altså både DPO’ens og organisationens forpligtelser

 

Hvem deltager?

Kurset er henvendt til dig, der arbejder med personoplysninger. Du skal måske stå med ansvaret for GDPR implementeringen, eller til at indgå i et projekt, der er relateret til GDPR. Det kan også være, at du er ansvarlig for overvågningen af virksomhedens overholdelse af persondataforordningen samt interne politikker vedrørende beskyttelse af personoplysninger.

 

Praktisk gennemførsel

Under uddannelsen vil der være flere små workshops, som vil foregå individuelt eller i hold, afhængigt af hvor meget fra dit arbejde, du må dele med andre. Her vil de praktiske opgaver, man møder som DPO, blive gennemgået, og det er alt fra dokumentationsudarbejdelse og vedligehold til, hvordan du håndterer et sikkerhedsbrud samt tilsyn i form af audit og compliance.

 

DPO-uddannelsen forløber over 3 dage, hvor emnerne “Din rolle som DPO”, “Grundlægggende persondataret”, “Compliance”, “Informationssikkerhed” og “Implementering og handleplan” vil blive behandlet.

Dag 1:

09:00-16:00

Din rolle som DPO & grundlæggende persondataret

  • Grundlæggende persondataret samt de centrale definitioner
  • Grundlæggende rettigheder
  • Datatilsynets rolle (vejledning samt sanktioner)
  • Samspil med anden lovgivning (heriblandt markedsføringsloven)
  • Kunne der være ny lovgivning på vej?
  • Forskellige krav til DPO’en og involvering i organisationen
  • Hvilken rolle har DPO’en i organisationen? (underretning, rådgivning, overvågning samt kontaktpunkt for datasubjekter og Datatilsynet)

Dag 2:

09:00-16:00
Compliance & informationssikkerhed

  • Kortlægning af organisationens behandling af personoplysninger og en udvidet Artikel 30 fortegnelse
    • Gennemsigtighed / Oplysningspligt
    • Udtrykkelige og legitime formål
    • Hjemmel til behandlingen
  • Internationale overførsler af personoplysninger
  • Forskellige overvejelser vedrørende organisatorisk og teknisk sikkerhed
    • Privacy by design
    • Privacy by default
    • Samspillet med ISO 27001
  • Håndtering af risikovurderinger samt hvordan konklusionerne bør resultere i kravspecifikation både til intern IT og eksterne partnere
  • Specifikke og skærpede krav om sikkerhed – eksv. transmissionskryptering af e-mails, der indeholder følsomme og fortrolige personoplysninger
  • Datatilsynets vejledning til konsekvensanalyse
  • Tilsyn med Databehandlere

 

Dag 3:

09:00-16:00
Implementering & handleplan

  • Projektplan
  • Intern kommunikation samt træning
  • Optimal håndtering af henvendelser fra den registrerede
    • Indsigtsret
    • Berigtigelse
    • Sletning/indsigelse
  • Håndtering af databrud – kravene – beredskab – NemID
    • Overvågning samt kontroller
    • Anmeldelse til datatilsynet
    • Underretningspligt
  • Compliance og interne audits – hvad skal man som DPO holde særligt øje med?
  • Konkrete og praktiske erfaringer samt udfordringer fra DPO-rollen
  • Tips til at holde sig opdateret på emnet gennem fx. konferencer, events, sociale medier, blogs mv.

Kursusoversigt

Varighed 3 dage
Modul 1 modul
Overnatning Nej
Pris ekskl. moms
Sted:Hele landet
Dato
Ledighed
Pris ekskl. moms
DPO–uddannelse: Bliv Data Protection Officer
Sted Tivoli HotelKøbenhavn V
Dato 14. apr - 16. apr 2021 Se detaljer
Modul 1 modul
Overnatning Nej
Ledighed Ledige pladser
Pris 14.500 kr ekskl. moms Tilmeld
Se detaljer
Sted
Dag
Dato
Tidspunkt
Modul
Sted Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2, 1577 Kbh. V | Se på kort
Dag 1. dag
Dato 14-04-2021
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen
Sted Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2, 1577 Kbh. V | Se på kort
Dag 2. dag
Dato 15-04-2021
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen
Sted Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2, 1577 Kbh. V | Se på kort
Dag 3. dag
Dato 16-04-2021
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen
DPO–uddannelse: Bliv Data Protection Officer
Sted Tivoli HotelKøbenhavn V
Dato 13. okt - 15. okt 2021 Se detaljer
Modul 1 modul
Overnatning Nej
Ledighed Ledige pladser
Pris 14.500 kr ekskl. moms Tilmeld
Se detaljer
Sted
Dag
Dato
Tidspunkt
Modul
Sted Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2, 1577 Kbh. V | Se på kort
Dag 1. dag
Dato 13-10-2021
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen
Sted Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2, 1577 Kbh. V | Se på kort
Dag 2. dag
Dato 14-10-2021
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen
Sted Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2, 1577 Kbh. V | Se på kort
Dag 3. dag
Dato 15-10-2021
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen
Hele landet

Du kan trygt deltage på vores kurser

Forsamlingsforbuddet på højst 10 personer gælder ikke møder og andre arrangementer, hvor man ”i det væsentligste sidder ned”. Derfor afholder vi stadig alle kurser, uddannelser o.lign.

Vi følger nøje myndighedernes anbefalinger vedr. COVID-19 og har iværksat disse tiltag:

  • Undervisning foregår i store lokaler med min. 1 m afstand mellem hver stol.
  • Undervisningslokalet rengøres udførligt.
  • Alle skal bære mundbind, når man ikke sidder ned.
  • Alle skal jævnligt vaske hænder og spritte af.
  • Frokosten er portionsanrettet.

 

Vores retningslinjer er sidst opdateret d. 26. oktober 2020. Læs mere om retningslinjerne her.

Får du mest muligt ud af dagen?

Test din effektivitet

TAG ONLINE TEST
Er der noget du er i tvivl om, ringer jeg dig op for personlig vejledning
René Fabricius Weichel
+45 4517 6140
rfw@mannaz.com
Bliv ringet op

Underviser

 

Tor Valstrøm

Tor Valstrøm

Tor Valstrøm er databeskyttelsesrådgiver og outsourcet DPO for Ingeniørforeningen IDA, ETU Forsikring, Forbrugsforeningen, Hjerteforeningen, Loyal Solutions, Ortos, Popermo Forsikring og Privathospitalet Mølholm. Desuden er Tor stifter af Danmarks DPO forening, hvor han samtidig er bestyrelsesmedlem. Siden 2007 har han arbejdet i både ind- og udlandsprojekter for bl.a. Maersk, Shell samt militære og statslige institutioner.

Tor leverer praktisk bistand til flere forskellige organisationer i arbejdet med persondata compliance, hvilket bl.a. er i form af databehandler aftaler, paradigmer til ansvarshåndtering for fælles dataansvarlige og sparring vedrørende håndtering af markedsføringssamtykke. Til dagligt arbejder Tor ofte med bestyrelser, direktioner, juridiske afdelinger, governance, risk og compliance samt IT-afdelinger, hvor han hjælper med at styrke informationssikkerheden i forskellige organisationer.

Desuden har Tor bl.a. følgende certificeringer: CIPM, CIPP/E, CISSP, ISO 27001 Lead Implementer og Microsoft MCSE.

 

Kurset udbydes i samarbejde med IDA

Vi har et tæt samarbejde med IDA, Ingeniørforeningen i Danmark. Når du tilmelder dig dette kursus, bliver din tilmelding varetaget af Mannaz, men selve kurset varetages af IDA.