×
Diversitet og inklusion

Diversitet og inklusion skaber robuste virksomheder, tilfredse medarbejdere og bedre bundlinjer.
Læs mere

Bæredygtighed

Lad os hjælpe med, at bæredygtighed hos jer bliver til resultater, ikke bare en agenda.
Læs mere

Selvledende teams og Buurtzorg

Mannaz er officiel Buurtzorg-samarbejdspartner. Vi hjælper jer med at skabe stærkere, motiverede teams.
Læs mere

Vi leverer i hele verden

Med kontorer i London, København, Malmö og Aarhus, samt et netværk af 300 konsulenter, kan Mannaz levere i hele verden.
Læs mere

Vi leverer i hele verden
Privat

Vi laver projekter for det private erhvervsliv i en lang række brancher.
Se vores cases

Offentlig

Vi leverer både i stat, regioner og kommuner.
Se vores cases

Konsulenter

Vores konsulenter hjælper jer med at skabe endnu bedre resultater.
Mød vores konsulenter

Peter Wang Maarbjerg VP Consulting Denmark

+45 2428 5973
pwm@mannaz.com

Henrik Bjerregaard Nielsen Vice President

+45 4517 6000
hbn@mannaz.com

Rasmus Bay Head of Talent Pipeline

+45 4022 2922
rba@mannaz.com

Line Thatt Jensen Senior Consultant

+45 4517 6000
ltj@mannaz.com

Thomas Peter Rønholt Client Director

+45 4517 6000
tpr@mannaz.com

Berit Kristine Bøggild Client Director

+45 2295 0151
bkb@mannaz.com

Anette Forsner-Hansen Client Director

+45 4517 6000
afh@mannaz.com

Anne Friland Client Director

+45 4517 6262
afr@mannaz.com

Emil Lindeløv Vestergaard Chefkonsulent, cand.psych.

+45 4517 6000
elv@mannaz.com

Lars Nellemann Manager, Ph.d.

+45 5139 6043
lne@mannaz.com

Marianne Bruun Okholm Manager

+45 4517 6000
mok@mannaz.com

Morten Flørnæss Kerrn-Jespersen Client Director

+45 5139 6052
mfk@mannaz.com

Dorte Spiegelhauer Client Director

+45 4517 6000
dsp@mannaz.com

Berit Urup Hankelbjerg Senior Consultant

+45 4517 6000
buh@mannaz.com

Lars Østerby Client Director

+45 4517 6000
los@mannaz.com

Martin Bo Nielsen Senior Consultant

+45 8192 5343
mni@mannaz.com

Nanna Gry Mahler Tolborg Senior Consultant

+45 6178 2404
nto@mannaz.com

Christina Lundsgaard Ottsen Senior Consultant

+45 2682 8885
cot@mannaz.com

Peter Stensig Consultant

+45 3024 6404
pst@mannaz.com

Ditte Enevoldsen Client Director

+45 6170 8230
den@mannaz.com

Markus Engholm Jensen Consultant, Cand.psych.

+45 6053 6355
mej@mannaz.com

Per Krull Senior Consultant

+45 2330 0715
pkr@mannaz.com

Rasmus Hviid Bach Consultant

+45 3090 0264
rhb@mannaz.com

Henrik Schelde Andersen Client Director


hsa@mannaz.com

Nanna Svart Consultant

+45 2068 0120
nsa@mannaz.com

Oscar Gomez Svendsen Senior Consultant


osv@mannaz.com

Cecilia Fagerberg Wästfelt Country Manager

+46 735 22 29 82
cfw@mannaz.com

Joakim Eriksson Client Director

+46 735 286 071
jer@mannaz.com

Magnus Ramdén Senior Consultant

+46 735 01 63 21
mra@mannaz.com

Anna Rosdahl Senior Consultant

+46 708 23 84 41
aro@mannaz.com

Sanna Turesson Senior Consultant

+46 (0)76 3133321
sat@mannaz.com

Stuart Turnbull Country Manager

+44 7789 546 100
stu@mannaz.com

Nathan Hobbs Director, Client Solutions

+44 796 288 1445
nho@mannaz.com

Stuart Schofield Client Director

+44 7990 036110
ssc@mannaz.com

×
København

Farvergade 8, 2. sal
1463 København
Denmark

+45 4517 6000
info@mannaz.com

Aarhus

Olof Palmes Allé 20
8200 Aarhus
Danmark

+45 4517 6000
info@mannaz.com

London

15-19 Bloomsbury Way, Holborn,
London WC1A 2TH
United Kingdom

+44 (0)203 119 1240
info@mannaz.com

Malmö

Stora Varvsgatan 6A
211 19 Malmö
Sweden

+46 4012 7218
info@mannaz.com

Ønsker du personlig rådgivning?

Hvis du har spørgsmål om dit valg af kursus eller uddannelse, så kontakt os.

Alle vores kurser kan også komme ud til jer. Læs mere

Kontakt: René Fabricius Weichel

+45 4517 6140
rfw@mannaz.com

Er du tilmeldt et kursus?

Hvis du er kommet i tvivl om det praktiske vedr. dit kursus, så er vi klar til at hjælpe dig.

Se alle kontaktpersoner

Kontakt: Gitte Madsen

+45 4517 6226
gma@mannaz.com

Vil du høre mere om vores konsulentydelser? Se liste over alle konsulenter
Peter Wang Maarbjerg

VP Consulting Denmark +45 2428 5973
pwm@mannaz.com

Henrik Bjerregaard Nielsen

Vice President +45 4517 6000
hbn@mannaz.com

Rasmus Bay

Head of Talent Pipeline +45 4022 2922
rba@mannaz.com

Line Thatt Jensen

Senior Consultant +45 4517 6000
ltj@mannaz.com

Thomas Peter Rønholt

Client Director +45 4517 6000
tpr@mannaz.com

Berit Kristine Bøggild

Client Director +45 2295 0151
bkb@mannaz.com

Anette Forsner-Hansen

Client Director +45 4517 6000
afh@mannaz.com

Anne Friland

Client Director +45 4517 6262
afr@mannaz.com

Emil Lindeløv Vestergaard

Chefkonsulent, cand.psych. +45 4517 6000
elv@mannaz.com

Lars Nellemann

Manager, Ph.d. +45 5139 6043
lne@mannaz.com

Marianne Bruun Okholm

Manager +45 4517 6000
mok@mannaz.com

Morten Flørnæss Kerrn-Jespersen

Client Director +45 5139 6052
mfk@mannaz.com

Dorte Spiegelhauer

Client Director +45 4517 6000
dsp@mannaz.com

Berit Urup Hankelbjerg

Senior Consultant +45 4517 6000
buh@mannaz.com

Lars Østerby

Client Director +45 4517 6000
los@mannaz.com

Martin Bo Nielsen

Senior Consultant +45 8192 5343
mni@mannaz.com

Nanna Gry Mahler Tolborg

Senior Consultant +45 6178 2404
nto@mannaz.com

Peter Stensig

Consultant +45 3024 6404
pst@mannaz.com

Christina Lundsgaard Ottsen

Senior Consultant +45 2682 8885
cot@mannaz.com

Ditte Enevoldsen

Client Director +45 6170 8230
den@mannaz.com

Markus Engholm Jensen

Consultant, Cand.psych. +45 6053 6355
mej@mannaz.com

Per Krull

Senior Consultant +45 2330 0715
pkr@mannaz.com

Rasmus Hviid Bach

Consultant +45 3090 0264
rhb@mannaz.com

Henrik Schelde Andersen

Client Director
hsa@mannaz.com

Nanna Svart

Consultant +45 2068 0120
nsa@mannaz.com

Oscar Gomez Svendsen

Senior Consultant
osv@mannaz.com

Cecilia Fagerberg Wästfelt

Country Manager +46 735 22 29 82
cfw@mannaz.com

Joakim Eriksson

Client Director +46 735 286 071
jer@mannaz.com

Magnus Ramdén

Senior Consultant +46 735 01 63 21
mra@mannaz.com

Anna Rosdahl

Senior Consultant +46 708 23 84 41
aro@mannaz.com

Sanna Turesson

Senior Consultant +46 (0)76 3133321
sat@mannaz.com

Stuart Turnbull

Country Manager +44 7789 546 100
stu@mannaz.com

Nathan Hobbs

Director, Client Solutions +44 796 288 1445
nho@mannaz.com

Stuart Schofield

Client Director +44 7990 036110
ssc@mannaz.com

DPO–uddannelse: Bliv Data Protection Officer

Bliv klar til rollen som Data Protection Officer, og få redskaber til at implementere databeskyttelsesloven

Del siden Print

Databeskyttelsesforordningen i EU

Databeskyttelsesforordningen trådte i kraft den 25. maj 2018, og derfor blev Persondataloven erstattet af Databeskyttelsesloven i Danmark. Det har blandt andet betydet, at alle offentlige myndigheder samt en række private virksomheder er blevet underlagt et lovkrav om udpegelse eller ansættelse af en Data Protection Officer (DPO) eller en Databeskyttelsesrådgiver, eftersom kravene til behandlingen af personoplysninger er blevet skærpet.

DPO-uddannelsen sikrer, at du får den nødvendige indsigt i og viden om persondataforordningen, herunder hvordan forordningen kan blive implementeret i praksis, så du bedst håndterer rollen som Data Protection Officer (DPO).

 

DPO–uddannelse: Bliv Data Protection Officer

Bliv klar til rollen som Data Protection Officer, og få redskaber til at implementere databeskyttelsesloven

Del siden Print
3 dages kursus
1 modul,
2 kursussteder
Fra 14.500 kr ekskl. moms
Vælg dato og lokation
9. nov - 11. nov 2022 Comwell, Århus C
7. dec - 9. dec 2022 Scandic Hotel A/S, Birkerød
Kurset kan holdes hos jer – læs mere

Udbytte

  • Overblik over databeskyttelsesforordningen (GDPR)
  • Overblik over forskellige krav til behandling af personoplysninger
  • Håndgribelig handlingsplan for hvordan du og din organisation kan gribe opgaven an
  • Redskaber samt skabeloner til håndtering af opgaven
  • Relevant viden om de specifikke krav til en DPO – altså både DPO’ens og organisationens forpligtelser

 

Hvem deltager?

Kurset er henvendt til dig, der arbejder med personoplysninger. Du skal måske stå med ansvaret for GDPR implementeringen, eller til at indgå i et projekt, der er relateret til GDPR. Det kan også være, at du er ansvarlig for overvågningen af virksomhedens overholdelse af persondataforordningen samt interne politikker vedrørende beskyttelse af personoplysninger.

 

Praktisk gennemførsel

Under uddannelsen vil der være flere små workshops, som vil foregå individuelt eller i hold, afhængigt af hvor meget fra dit arbejde, du må dele med andre. Her vil de praktiske opgaver, man møder som DPO, blive gennemgået, og det er alt fra dokumentationsudarbejdelse og vedligehold til, hvordan du håndterer et sikkerhedsbrud samt tilsyn i form af audit og compliance.

 

DPO-uddannelsen forløber over 3 dage, hvor emnerne “Din rolle som DPO”, “Grundlægggende persondataret”, “Compliance”, “Informationssikkerhed” og “Implementering og handleplan” vil blive behandlet.

Dag 1:

09:00-16:00

Din rolle som DPO & grundlæggende persondataret

  • Grundlæggende persondataret samt de centrale definitioner
  • Grundlæggende rettigheder
  • Datatilsynets rolle (vejledning samt sanktioner)
  • Samspil med anden lovgivning (heriblandt markedsføringsloven)
  • Kunne der være ny lovgivning på vej?
  • Forskellige krav til DPO’en og involvering i organisationen
  • Hvilken rolle har DPO’en i organisationen? (underretning, rådgivning, overvågning samt kontaktpunkt for datasubjekter og Datatilsynet)

Dag 2:

09:00-16:00
Compliance & informationssikkerhed

  • Kortlægning af organisationens behandling af personoplysninger og en udvidet Artikel 30 fortegnelse
    • Gennemsigtighed / Oplysningspligt
    • Udtrykkelige og legitime formål
    • Hjemmel til behandlingen
  • Internationale overførsler af personoplysninger
  • Forskellige overvejelser vedrørende organisatorisk og teknisk sikkerhed
    • Privacy by design
    • Privacy by default
    • Samspillet med ISO 27001
  • Håndtering af risikovurderinger samt hvordan konklusionerne bør resultere i kravspecifikation både til intern IT og eksterne partnere
  • Specifikke og skærpede krav om sikkerhed – eksv. transmissionskryptering af e-mails, der indeholder følsomme og fortrolige personoplysninger
  • Datatilsynets vejledning til konsekvensanalyse
  • Tilsyn med Databehandlere

 

Dag 3:

09:00-16:00
Implementering & handleplan

  • Projektplan
  • Intern kommunikation samt træning
  • Optimal håndtering af henvendelser fra den registrerede
    • Indsigtsret
    • Berigtigelse
    • Sletning/indsigelse
  • Håndtering af databrud – kravene – beredskab – NemID
    • Overvågning samt kontroller
    • Anmeldelse til datatilsynet
    • Underretningspligt
  • Compliance og interne audits – hvad skal man som DPO holde særligt øje med?
  • Konkrete og praktiske erfaringer samt udfordringer fra DPO-rollen
  • Tips til at holde sig opdateret på emnet gennem fx. konferencer, events, sociale medier, blogs mv.

Kursusoversigt

Varighed 3 dage
Modul 1 modul
Overnatning Nej
Pris ekskl. moms Fra 14.500 kr
Sted:Hele landet
Dato
Ledighed
Pris ekskl. moms
DPO–uddannelse: Bliv Data Protection Officer
Sted ComwellÅrhus C
Dato 9. nov - 11. nov 2022 Se detaljer
Modul 1 modul
Overnatning Nej
Ledighed Ledige pladser
Pris 15.900 kr ekskl. moms Tilmeld
Se detaljer
Sted
Dag
Dato
Tidspunkt (CET)
Modul
Sted Comwell, Værkmestergade 2, 8000 Århus C | Se på kort
Dag 1
Dato 09-11-2022
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen - Aarhus
Sted Comwell, Værkmestergade 2, 8000 Århus C | Se på kort
Dag 2
Dato 10-11-2022
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen - Aarhus
Sted Comwell, Værkmestergade 2, 8000 Århus C | Se på kort
Dag 3
Dato 11-11-2022
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen - Aarhus
DPO–uddannelse: Bliv Data Protection Officer
Sted Scandic Hotel A/SBirkerød
Dato 7. dec - 9. dec 2022 Se detaljer
Modul 1 modul
Overnatning Nej
Ledighed Ledige pladser
Pris 14.500 kr ekskl. moms Tilmeld
Se detaljer
Sted
Dag
Dato
Tidspunkt (CET)
Modul
Sted Scandic Hotel A/S, Datavej 62, 3460 Birkerød | Se på kort
Dag 1
Dato 07-12-2022
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen
Sted Scandic Hotel A/S, Datavej 62, 3460 Birkerød | Se på kort
Dag 2
Dato 08-12-2022
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen
Sted Scandic Hotel A/S, Datavej 62, 3460 Birkerød | Se på kort
Dag 3
Dato 09-12-2022
Tidspunkt 09:00 - 16:00
Modul DPO-uddannelsen
Hele landet
Får du mest muligt ud af dagen?

Test din effektivitet

TAG ONLINE TEST
Er der noget du er i tvivl om, ringer jeg dig op for personlig vejledning
René Fabricius Weichel
+45 4517 6140
rfw@mannaz.com
Bliv ringet op

Underviser

 

Tor Valstrøm

Tor Valstrøm

Tor Valstrøm er databeskyttelsesrådgiver og outsourcet DPO for Ingeniørforeningen IDA, ETU Forsikring, Forbrugsforeningen, Hjerteforeningen, Loyal Solutions, Ortos, Popermo Forsikring og Privathospitalet Mølholm. Desuden er Tor stifter af Danmarks DPO forening, hvor han samtidig er bestyrelsesmedlem. Siden 2007 har han arbejdet i både ind- og udlandsprojekter for bl.a. Maersk, Shell samt militære og statslige institutioner.

Tor leverer praktisk bistand til flere forskellige organisationer i arbejdet med persondata compliance, hvilket bl.a. er i form af databehandler aftaler, paradigmer til ansvarshåndtering for fælles dataansvarlige og sparring vedrørende håndtering af markedsføringssamtykke. Til dagligt arbejder Tor ofte med bestyrelser, direktioner, juridiske afdelinger, governance, risk og compliance samt IT-afdelinger, hvor han hjælper med at styrke informationssikkerheden i forskellige organisationer.

Desuden har Tor bl.a. følgende certificeringer: CIPM, CIPP/E, CISSP, ISO 27001 Lead Implementer og Microsoft MCSE.

 

Kurset udbydes i samarbejde med IDA

Vi har et tæt samarbejde med IDA, Ingeniørforeningen i Danmark.

Når du tilmelder dig dette kursus, bliver din tilmelding varetaget af Mannaz, men selve kurset gennemføres af IDA.

Dit navn, e-mail og telefonnummer videregives til IDA. Kontaktoplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med kurset.

Søg efter artikler eller find kurser/konsulentydelser